2011.01.21. 11:55 anemic royalty

Ezt hallani kell.

Médiatörténeti pillanat! Olyan magasságokba ereszkedem, hogy vetélkedhetek Kiszel Tünde és a kis Sztracsatella közös naptárával, Damu Roland Kazinczy stílusban megnyílvánuló videóival, vagy akár Fekete Pákó csokifaszával.

Ugyanis először történik az, hogy kvázi hozott anyagból dolgozom. Eddig minden, amit ezen kicsiny blogon megosztottam népes rajongótáborommal, saját kicsiny agyamból pattant ki. Most szakítva kicsit a blog nevével, és céljával - hogy saját hülyeségeimet mások arcán történő mosolyfakasztás céljából felküldjem (send up...) a netsztrádára - a megosztás funkcióra megyek rá.

Történetesen nemrég akadtam rá az Akkezdet Phiai nevű együttesre. 

Én, mint akinek néminemű köze van az íráshoz, szövegkezeléshez, meggyújtottam lelkem rőzsedalait, hadd égjenek, hiszen most van miért. Amúgy is az a típus vagyok, aki szereti a "szöveg" alapú zenéket. S mivel külföldi nyelviül olyan pöpecen nem beszélek, így ez általában lelkesedésem a magyar zenékre koncentrálódik. Most pedig egy kolleganőm segítségével ráakadtam egy együttesre, akinél, azt kell, hogy mondjam, a szöveg mindent visz. Olyan zsenialitás és profizmus lakozik bennük szerény véleményem szerint, hogy kivívták maguknak azt a hihetetlenül nagy elismerést, hogy ők az elsők, akiket így dícsérő szavakkal tárok milliós olvasóközönségem elé.

De beszéljenek ők, felesleges többet mondanom, hiszen jó bornak nem kell cédé. Íme 3 számuk, a többit pedig szintén a barátotok, a TeCső szolgáltatja.

Egy kis eszperente, csavarral.

 Egy kis szlengszótár.

Hangerő:
"EU-csatlakozás, a történelem sóhaja
Elfújt kócos Magyarország, Európa póthaja.
Mondd ki az a perverz, aki ma hosszú távra tervez!?
A víztől impotens lesz, a gyros-tól meg terhes."

u.i. Aki azt gondolná ez amolyan reklám, az akkorát téved, mint a brandenburgi kapu. Nem ismerem őket, sosem találkoztam velük, és semmi hasznom ebből. Csak egy őszinte tetszésnyílvánítás.

ar.

 

Szólj hozzá!

Címkék: a hangerő teret akkezdet adok phiai bosszúja szofacsavar skitek


A bejegyzés trackback címe:

https://sendupcomedy.blog.hu/api/trackback/id/tr932602226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása