2010.11.29. 18:46 anemic royalty

MegaRöfi!

Korszakalkotó világmegváltó, kasszarobbantó műsorötletem van! Olcsó, egyszerű és hihetetlenül megéri. A Megasztárról jutott eszembe, ahol kb. 3 perce megy még csak a műsor, de a ClauTilla páros már vagy 10-szer elmondta, hogy miképp, hogyan kell  szavazni. Egy biztos, az egy percre eső „szavazzanak” kifejezés tekintetében minden valószínűség szerint világcsúcstartó a műsor! Tulajdonképpen a műsor 80%-a csak és kizárólag telefonszámok, kódok, sms-üzenetek promotálása. Semmi más. Két műsorszámonként az összes telefonszámot újra elmondják, így honnan lehet szavazni, úgy honnan lehet szavazni. 5 perceként nézzük meg, hogy áll a szavazás, ne felejtsék el milyen számra mit kell küldeni, mit nyerhetnek a szavazók, a minden héten szavazók... Egy szavazó-spirál kellős közepén vagyunk... Csak sodródunk.... Lassan úgy érzem, mindenre szavazni fogok... Reggel a BKV-ellenőr stílusára a trolin, a tüsszögésemre, a házmester nénire, hogyan mossa fel a lépcsőházat. Mindenre.

A műsor utolsó mondata, hogy már most lehet szavazni a kedvencekre, és az  egész héten! Lássuk be, mondjuk ki, ha valaminek valami a 80%-a, akkor az a nagy része, a döntő többsége, vagyis mondhatjuk az alapja, a lényege. Így pedig beláthatjuk, az a műsor semmi másról nem szól, mint arról, hogy szavazzunk! A szavazási képességünkről, a véleményalkotási orgazmusunk kiéléséről, a telefonnyomogatás íránt érzett kéjes vágyunk kiéléséről!
S hogy mire szavazzunk? Teljesen mindegy. Nem az a lényeg. Az másodlagos, ahogy a nászéjszakán sem a lepedő márkája a fontos... Ezért gondolom azt, hogy még olcsóbbá lehetne tenni az egészet, és még jobban kidomboríthatnánk a véleménynyílvánítás eme emelt díjas megjelenési formáját...

Először is, nem kell zsűri. Minek? Hiszen ők nem sms-en, meg emelt díjas számon szavaznak, hanem szóban. Áááááá. Felesleges. És drága is, hiszen neki gázsijuk is van. El kell felejteni. Slusszpassz!

Másrészt nem kellenek versenyzők. Túl sokat kell velük foglalkozni, reklámozni mindenhol, moderálni, átalakítani őket Lakatos Márk langyi stílusára. De költeni kell nem csak a sytlistra, hanem a fodrászra, a sminkesre,  ja meg vannak díjak, fődíj, meg miegymás. Járulékos költségek. Spóroljuk meg ezt is! Hát ebből nem jön be pénz, csak megy.

Harmadsorban a helyszínen jelenlévő közönség kevés. Hatszáz ember nem rossz, de mondjuk több ezer fizetőnéző még sokkal jobb lenne. Már csak anyagi szempontból is, ami igazából az egyetlen szempont.

És mi az ötlet?

Fogunk egy disznóhízlaldát, kitelepülünk oda, természetesen minimális technikával egy mező közepére, ahol akár több tízezer nézőtől is szedhetünk jegyet! Szavazni a disznókra lehet. Milyen alapon? Tökmindegy. A lényeg csak az, hogy válassz ki egyet, és küldd rá az sms-cunamit, hogy egy ilyen manapság divatos kifejezéssel éljek. Ne is érdekeljen semmi más! Csak szavazz, költsd a pénzt! ITT A MEGARÖFI!

 

Valahogy így épülne fel a MegaRöfi:

(...) Jó estét mindenkinek! Itt Claudia! Szavazzanak! És Tilla! Szavazzanak! Ez itt a MegaRöfi! Várjuk voksaikat sms-ben, vagy hívják emelt díjas számainkat!  

(...)  Lássuk a mai versenyzőket, de ne felejtsenek el szavazni! Igen, a kis röfik várják az Önök szavazatait! Hát ne engedjék kedvenceiket kiesni! Nézzük is meg az Óllást, vagyis az állást! Hát igen, az utolsó 3 cocának nagyon kellenek a szavazatok is, de HÁT A TÖBBINEK IS!!! Szavazzanak, szóljanak a szomszédoknak, hogy ők is szavazzanak, szóljanak a háztömbben mindenkinek!

(...) Szavazhatnak sms-ben, hívhatják emelt díjas számunkat. Ne feledjék, a kis cocáknak minden sms-re és szavazatra, de voksra is szüksége van. Menjen az utcákra, ha kell, harcoljanak is azért, hogy mindenki szavazzon! De ne egyszer, ne kétszer, akár százszor! Most! És két perc múlva is!

(...) Most szólnak a fülemre, hogy meg kellene nézni, mi a helyzet a disznókkal. Nézzünk be az ólba. Igen, ott van Misi malac, Szilvi, az óriás anyamalac, emitt meg Sanyi, a pajkos kismalac. Hm.... Igen, épp kukoricát esznek.... Ne de térjünk vissza a lényegre. A határon innen és a határon túlról is lehet szavazni. Sőt ha Ön épp most van a határon, akkor is szavazhat! Ne fogja vissza magát, ha kell, adja át a volánt, de szavazzon!!!

(...) Nézzük meg az állást... igen, ne de ez nem is fontos. Az viszont igen, hogy várjuk továbbra is szavazataikat kedvenceikre! Közjegyzőnk egyszerre másfél millió sms feldolgozására képes másodpercenként, ne hagyják, hogy unatkozzanak!

(...) Hát Sanyi malac megy a vágóhídra, de ki nem szarja le! Szavazzanak!

(...) Itt a műsor vége, de ne feledjék, a szavazás most újra indul, a kis édes malackék úgy várják az Önök szavazatait! Egész héten, a nap 24 órájában szavazhatnak, weboldalunkon minden hasznos infó megvan. Hogy miről?

Hát arról, hogyan lehet szavazni!

 

 

 

 

 

 

Csak aztán nehogy valamelyik kis röfi elkezdjen sztárallűröket felvenni, és elkezdjen visítozni.

Mert akkor már gyöngyöt szórunk a disznók elé...

Szólj hozzá!

Címkék: megasztár voks szavazat megaröfi


A bejegyzés trackback címe:

https://sendupcomedy.blog.hu/api/trackback/id/tr552481824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása