2009.11.05. 15:06 anemic royalty

A rettegés fóka. Avagy számomra sértés influenza.

Fókainfluenzát akarok.

És akkor a média legalább a fenti gyenge szóviccet is elsütheti. Mert amit pánikkeltés szintjén művelnek, ahhoz még ez illene talán... Meg beillene a Győzike-Pákó-Annácska-Benkő sorba...

Ok értem én, jön a járvány, hírt kell adni, tiszta sor. Értesíteni kell a pánikra fogékony, világválságtól meghülyült embereket, készüljenek fel. Ez eddig ok. De nem ám arról szólnak a hírek, hogy mik a tünetek, mire kell vigyázni, mikor kell orvoshoz menni, vagy hogyan terjed. Ugyan kérem.

Ennyi és ennyi fertőzött és HALOTT van! Azt nyomatják. Mert ugye az élő ember uncsi, a halott ember hír.  Még ezt is megértem, de miért kell, hogy minden nap ezzel kezdődjenek a hírek?!? Francnak kell állandó félelmet kelteni az emberekben? Iszonyatosan nem érdekel, hogy Kínában hányan haltak meg sertésinfluenzában. Miért kell már a kezdő hírnek ilyennek lenni? Hogy már rögtön féljünk, rettegjünk? Legyen miről dumálni a villamoson, a munkahelyen, az edzőteremben? „Te figyu, én ma 120-szal nyomom a fekvőt. És mit szólsz, Litvániában egy nő meghalt a H1 izééé...Nvalamennyuiben...”

Én márpedig nem félek. Mert ha a statisztikát nézegetnénk nem mennék ki utcára, nem ülnék az autómba, hiszen autós balesetben jóval többen halnak meg. Mondjuk azt is mindig bemondják.... Ha már itt tartunk, azt sem vágom miért. Mi hírértéke van számomra, hogy valahol egy zebrán egy gyalogost elgázoltak?


Fókainfluenzát akarok. Ja és zebrainfluenzát is.

 

1 komment

Címkék: vélemény pánik félelem sertésinfluenza


A bejegyzés trackback címe:

https://sendupcomedy.blog.hu/api/trackback/id/tr31502577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rudolfherceg 2009.11.23. 17:30:32

hini vírust mindenkinek
süti beállítások módosítása