2014.02.15. 13:09 anemic royalty

Avatarokat a választásokra!

Lassan, de biztosan beindul a kampányidőszak, amit pont annyira várunk, mint egy kórházi beöntést. Jómagam politikailag a Marsról figyelem az eseményeket, úgy érzem magam, mint akit egy banda megállít az utcán, hogy tök jó, mert most magam választhatom ki, hogy 3 tagbaszakadt állat közül melyik ver tarkón egy másfél kilós fagyasztott marhalábszárral, majd foszt ki. Köszönöm, békén lehet engem hagyni, tudom, hogy ez csak nekik jó, és eszem ágában nincs választani közülük. Értem én, hogy demokrácia van, de ha csak a szar 50 árnyalata közül választhatok, akkor tulajdonképpen egyet választhatok, csak a csomagolás más. Egyetlenből választani meg finoman szólva is oxymoron.

De természetesen elkerülni nem tudjuk a témát, mert az arcunkba tolják, mint egy lepukkant sztriptízbárban a szilikonon litereit, mindenhonnan ez ömlik. És bár idén állítólag kevesebb felületen találkozunk ezzel mert szabályozva lesz, de az utcai plakátokat nem ússzuk meg. Felteszem a kérdést, miért kell nekem ronda, csúnya, ijesztő, bájgúnár emberek idétlen vigyorát néznem? Azzal a tekintettel, hogy “Szavazz rám, kicsi fiú, nagyon jó lesz neked, hidd el, annyira jó lesz, hogy azt el sem tudom mondani… nem nekem jó, hiszen én majd meggebedek pár fillérért cserébe, de neked nagy jó lesz kedves birka választópolgár! A javatokat akarom!" És a javaink az övék is lesznek...

Van egy ötletem, ami egy picit szebbé teheti a kampányidőszakot. Avatart minden politiusnak! Na nem a filmet az óriás hupikék törpikékkel, hanem egy másodlagos profilképet. Ha már egyetlen szavuk sem igaz ezeknek a - szó szerint - drága embereknek, a kinézetükkel is trükközhetnénk. Képzeljük csak el, megelevendik a Baywatch, életre kelnek a szépségversenyek és Miss Universe vetélkedők, és minden plakátról helyes fiúk és lányok néznek le ránk, megszépítve az utat amit  lerobbant trolik, zsúfolt metrók, kátyus utak dugók, zsebesekkel teli combinók ritkán tesznek élménnyé.politika1.jpg

politika2_1.jpgDe ne álljunk meg itt. Az avatarok jelenjenek meg a híradóban, politikai közvetítésekben is! A hangot levesszük, de a látvány kárpótolhatna, és kicsit úgy érezhetnénk, hogy minden szép és jó.

Tegyük széppé a politikát kívülről, ha már belülről tudjuk milyen...

Szólj hozzá!

Címkék: avatar választások 2014


A bejegyzés trackback címe:

https://sendupcomedy.blog.hu/api/trackback/id/tr595815378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása