2013.08.22. 11:07 anemic royalty

Álszivatás mesterfokon

Mielőtt homályba vészne, megpróbálom az utókornak megőrizni az egyik régi kedvenc szivatásomat, mely évek óta tart.

Megrendezett? Biztosan. Kurva jó? Biztosan.

Történt egyszer ugyanis, hogy 2006-ban Jimmy Kimmel amerikai showman, majd 1 évig minden adása végén úgy köszönt el, hogy "Apologies to Matt Damon, We Ran Out of Time" (Elnézést Matt Damon, kifutottunk az időből) Csakhogy közben meg sem hívta... Aztán egyszer végre meghívta, majd fél perc után jelezte, sajnos kifutottak a műsoridőből...

Kimmel bevetette Guillermót, a mexikói álriportert is. Ő sem különösebben hallgatta végig Damont.

Ezután Matt Damon visszavágott, és Jimmy Kimmel barátnőjével, Sarah Silvermannal előadnak egy dalt, melynek egyszerű, ámde sokatmondó címe: Fucking Matt Damon :)

A show megy tovább, Jimmy Kimmel sem hagyja magát, és bosszút áll Damonon. De hogy? Ben Afflecket veszi elő, és ők énekelnek közösen egy dalt, melynek szintén sokatmondó a címe: Fucking Ben Affleck... Ebbe az is belefér, hogy Brad Pitt egy csomagkihordó mellékszerepében tűnjön fel, vagy hogy a We Are The Worldklippjéhez hasonlóan sztárok sora énekeljen együtt, mint pl. Robin Willams vagy éppen Cameron Diaz. Mikre nincs idő Hollywoodban...

Matt Damon tavaly év végén átvette az irányítást az egyik Jimmy Kimmel showban, azonban Ben Affleck itt is kiállt showman szeretője barátja mellett.

Az egyik legfrisebb része az évek óta tartó szivatásnak, amikor Matt Damon idei filmjének, az Elysiumnak a promóját zavarja meg Guillermo.

Immár tehát 7 éve tart ez a kis adok-kapok, ami hol viccesebb, hol kevésbé, azonban ennyi időt és enegiát belefeccölni egy szivatásba, nálam kalapemelést érdemel.

Na mára ennyit, elnézést Matt Damontól, de kifutottunk az időből...

Szólj hozzá!

Címkék: cameron diaz ben affleck brad pitt szivatás matt damon robin williams sarah silverman jimmy kimmel elysium Guillermo


A bejegyzés trackback címe:

https://sendupcomedy.blog.hu/api/trackback/id/tr545470715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása