2010.06.07. 14:47 anemic royalty

Hívjon most, és találja ki, ki ölte meg Sanyit! Csak 240 Ft + áfa!

Hétköznap este, nincs erőm semmihez, kapcsolgatom a Nagy Szórakoztató Képcsövet. És tulajdonképpen mindenhonnan ugyanaz folyik: oszlásnak indult tetemek felett szemöldök ráncolva álldogáló nyomozók, meg különböző laborokban okoskodó piercinges asszisztensek. A hét fele azzal telik el, hogy vérengző gyilkosok, szadista pedofilok tetemei felett merengő Colombo-hamisítványokat kell nézni. Egy-egy sorozat oké, de hogy ennyi ölős, gyilkosos, jajdeizgulós műsor? Vegyük csak azokat a népszerű csatornákat, amik a legtöbb helyre eljutnak kis hazánkban - ertéel, tévékettő, viaszat -, és hogy a posztom ne hiányolja a konkrétumokat, pár sorozat, amit tolnak: NCIS, CSI: A helyszínelők, Trauma, Gyilkos számok, Gyilkos sorok, Gyilkos elmék, Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály, Szellemvadászok, Dr. Csont, Nyomtalanul és így tovább...

Ez eddig rendben is lenne, na de hogy ennyi?  Rajtam kívül ez senkit nem zavar? Ennyire ki van éhezve a nép a gyilkosok utáni nyomozásra? Vagy csak ki vagyunk téve a kereskedelmi csatornák kénye-kedvének, és a főszerkesztőkben minimum fejeként 2 Petrocelli lakozik? Én valahogy nem izgulok rá ezekre a sorozatokra, főleg, hogy iszonyúan egy sémára nyomulnak:
először a hulla, aztán jönnek a nyomozók és helyszínelnek, aztán tippelnek, aztán a labor, aztán megint tippelnek, persze mindig van egy okos, aki szembe megy a többiekkel és aztán igaza lesz, aztán gyanúsítottak előkeresése, azok tagadnak, aztán a rejtély leleplezése, feloldás. Ámen. Ez már uncsi.

Ne álljunk meg csupán itt!

Legyen minden műsor ilyen!

Mondjuk a híradó, ahol az első hír után megölhetnék a bemondót és csak a sporthíreknél derülne ki, hogy a fővilágosító volt a gyilkos.Vagy ott vannak a betelefonálós műsorok. Kit ne idegesítetnének a másfél órán keresztül egy bé betűről beszélő, sipítozó műsorvezetők? Küldjünk nekik antraxot, aztán a kedves nézők 240 +Áfa/percért találják ki, ki a gyilkos, nyomozzanak!
De ne hagyjuk ki a parlamenti közvetítéseket, ahol eddig csak szóban gyilkolták eddig a felek egymást. Most mehetnek igaziból, élőben! Ki szúrta le a házelnököt? Az ellenzék tagad, a köztársasági elnök bizonyítékot hamisít!Lottósorsolás? Tegyünk a páros számokba bombát, a páratlanba kloroformot, aztán lesz, ami lesz! A közjegyzőkről kiderülhetne, hogy beépített titkosügynökök, akik lezárják az élő adást, mi meg izgulhatunk, hogy kinek állhatott az érdekében ez az egész.
Főzőműsor? Smafu! Mérgezett padlizsánnal ölünk, és a desszerthez érve megfejtjük az igazságot, addig pedig az ételszínezékeket vizsgáljuk át tüzetesen.
Élő show műsorok? Legyen az első meghívott vendég már eleve hulla! A közönség sikoltozik, a showman megkéri a második meghívott vendéget, aki véletlenül épp egy nyugalmazott nyomozó, hogy derítse ki, ki a gyilkos.

A sort a végtelenségig folytathatnám, de mennem kell.

Azt hiszem, megöltem valakit.

 

Szólj hozzá!

Címkék: ncis a trauma számok sorok helyszínelők gyilkos csont dr. gyilkosságok csi: nyomtalanul elmék esküdt szellemvadászok ellenségek:


A bejegyzés trackback címe:

https://sendupcomedy.blog.hu/api/trackback/id/tr352063065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása